Yetkililer Uyumaya Kazalar Olmaya Devam Ediyor!
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde her gün en az 2 kazanın olduğu kavşakta dün geç saatlerde yine kaza meydana geldi. Kavşağı fark etmeyen alkollü sürücü orta refüje çarptı. Polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşatan alkollü sürücü ‘böyle kavşak olmaz’ diyerek yetkililere sitem etti.
POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI
Bölgede devriye atan polis ekiplerinin önünde olan kaza sonrası ekipler yaralı sürücünün yardımına koştu. Polis ekiplerince yaralı araç içerisinden çıkartılırken durum sağlık ekiplerine bildirildi. Ayakta durmakta güçlük çeken sürücü ‘böyle kavşak mı olur?’ diyerek yetkililere sitem etti. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan sürücü hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Trafik ekiplerince yapılan alkol kontrolünde sürücü Coşkun P.’nin 243 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ekiplere zorluk çıkarak alkollü sürücü gözaltına alınarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.
VATANDAŞLAR KAVŞAĞIN KÜÇÜLTÜLMESİNİ İSTEDİ
Kazayı görerek duran diğer sürücüler kavşağın belediye ekiplerince bir an önce küçültülmesi gerektiğini ifade ederek, “Bu kavşakta her gün özellikle gece geç saatlerde kazalar oluyor. Zaten ne kadar kaza olduğunu kaldırım taşlarından anlayabilir yetkililer her tarafı kırılmış. Akaryakıt istasyonunda hala aynı yerden giriş-çıkış yapılabiliyor. Bu da diğer sürücülere tehlike oluşturuyor. Şuan bir de sokağa çıkma kısıtlaması var ona rağmen her akşam kazalar oluyor. Sisli havalarda daha da tehlikeli oluyor bu kavşak. Bu düzenlemeyi kim yaptıysa onu Allah’a havale ediyorum. Birinin ölümüne sebep olmadan bir önlem almayacaklar sanırım. Burada amaç vatandaşı öldürmekse yakında onu da yapacaklar. İnşallah kimse zarar görmeden yetkililer yaptığı hatanın farkına vararak kavşağı küçültürler” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: