Yaşlıları Hedef Alan Dolandırıcı Sahte Basın Kartı İle Yakalandı
Tekirdağ’ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde kendisini belediye görevlisi olarak tanıtan ve çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheli üzerinde sahte basın kartı ile İstanbul’da yakalandı.


Son olarak 20 Mayıs tarihinde Süleymanpaşa’da yine aynı yöntemle bir kişi daha dolandırılmasının ardından ekiplerce yapılan çalışmalar sonucu şüphelinin 37 yaşındaki E.D. olduğunu tespit edildi. Süleymanpaşa’dan İstanbul’a kaçtığı belirlenen E.D. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince kıs kıvrak yakalandı. Şüphelinin yapılan üst aramasında 20 Mayıs günü dolandırıcılık yoluyla elde ettiği 1930 TL ile adına düzenlenmiş sahte basın kartı çıktı.
Ayrıca E.D.’nin Tekirdağ’da gerçekleştirdiği olaylarda vatandaşlardan 12 bin 200 lira ile 600 euro aldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: