Uyarılara Kulak Asmayan Yaşlıların Oturduğu Banklar Kaldırıldı
Tekirdağ'da belediye ekipleri, kentin çeşitli noktalarındaki bankları kaldırarak, tüm dünyada görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için tedbir aldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bu zorlu süreci de atlatacağını söyledi.
Belediye olarak salgınla mücadelede ilk günden itibaren sıkı şekilde çalıştıklarını belirten Albayrak, "Vatandaşlarımızın su kesintisi yaşamaması için ödemelerde 2 ay ertelemeye gittik. Sağlık çalışanlarımızın ulaşımdan ve otoparklardan ücretsiz faydalanmasını sağladık. Aynı zaman da kiracılarımızın ödemelerini de 2 ay erteledik." dedi.
Albayrak, il genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Bugün kent merkezinde ve bütün ilçelerdeki bankları kaldırmaya başladıklarını anlatan Albayrak, "Vatandaşlarımızın dışarı çıkıp buralarda oturmaları risk taşıyor. Onlardan uyarılara uyarak zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz." diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: