Tekirdağ'da Mutant Virüs Görüldü
Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki bir mahalleye Kovid-19 tedbirleri kapsamında girişler kontrollü yapılıyor.


Mahalle Muhtarı Yılmaz Bölüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı mahallelilerin test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle tedbir alındığını söyledi.
"Vakaların mutant virüsten kaynaklandığını" kaydeden Bölüt, temaslı vatandaşların da evlerinde karantinada olduğunu belirtti.
İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada da ilçede mutant virüs vakalarının görüldüğü, bu varyantın daha hızlı yayılım gösterdiği uyarısı yapıldı.
Vatandaşlara tedbirlere sıkı uymaları çağrısında bulunuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: