Hatların yenilenmesi ve aydınlatma direklerinin konulacağı noktalarındaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazı çalışmalarının yapıldığı bölgenin büyük bir kısmında asfalt serimi gerçekleştirdi.
Öte yandan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Salih Omurtak Caddesi'nde elektrik ve aydınlatma hatlarını yenileme ve asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Sahada yapılması gerekenler ve eksik gördüğü konular hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Sarıkurt, ekiplerin çalışmalarını 2-3 günlük süre içinde tamamlayacaklarını ve ardından caddenin yeniden trafiğe açılacağını söyledi.

Birinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından TREDAŞ ekipleri tarafından trafik akışının yoğun olmadığı akşam saatlerinde aydınlatma direklerini yenileyerek çalışmalarını tamamlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Salih Omurtak Caddesi yeni bir görünüme kavuşacak.

Yorumlar
Kalan Karakter: