Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorlu'da ki programına ilk olarak 8 Temmuz Pazar günü yaşanan tren kazasında yaralanarak hala tedavi gören vatandaşları hastanede ziyaret ederek başladı. Yaralıların durumları hakkında bilgiler alan Kılıçdaroğlu daha sonra kazada 2 kızını ve torununu kaybeden acılı anneyi ziyaret etti.
Aileye baş sağlığı dileyen genel başkan acılarını paylaştığını konunun takipçisi olduklarını iletti.
Kılıçdaroğlu Acılı Anneyi Ziyaret Etti
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (ÇHBR) - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tren kazasında 2 kızı ve 2 torunu kaybeden acılı anneyi ziyaret etti.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: