Kapalı Esnafa Çorlu Belediyesi’nden Erzak Desteği
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Çorlu Belediyesi Çorlu Kahveciler Odası’nda kayıtlı olan ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olan esnafa erzak desteğinde bulundu.


ODA BAŞKANINDAN ÇORLU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, odaya ait sosyal medya hesabından bu zor dönemde esnaflara erzak desteğinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etti. Başkan Filiz yaptığı açıklamada, “Çorlu ilçemizde odamıza kayıtlı kapalı esnafımıza, erzak yardımında bulunan Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ve emeği gecen tüm ekibine esnaflarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz odaya kayıtlı olan esnafların erzaklarını Çorlu Kahveciler Odası’ndan teslim alabileceği ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: