Çorlu ilçesinde hızla artan nüfusa paralel trafikteki araç sayısında da hızlı bir artış görülmeye başlandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Büro Amirliği’nce Çorlu İlçesi’ne ayrılan plakaların tamamının bitmesi üzerine “4 Rakamlı Plaka” döneminin başladığı açıkladı. Tekirdağ’da sadece Çorlu İlçesi’nde başlayan yeni dönemde plakalar B serisinden başlayarak 4 rakamlı olacak. 12 Temmuz 2017 tarihi itibari ile Karayolları Trafik Yönetmeliğinde belirtilen sıralamaya göre 59 B 0001’den 59 B 9999 harf ve sıra numarasına kadar yeni seri plakalar verilmeye başlandı.
Çorlu’da 4 Rakamlı Plaka Dönemi Başladı
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (ÇHBR)-Çorlu’da trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artarken, plakada ise 4 rakamlı yeni dönem başladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: