Çanakkale'de Selden Dolayı 9 Koyun Telef Oldu
Çanakkale’nin Biga ilçesinde etkili olan yağışın oluşturduğu sel nedeniyle 9 koyun telef oldu, 10 dönüm mısır ekili arazi sular altında kaldı.


Olay yerine gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı.
Biga Kaymakamı Mustafa Can da yağıştan etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Kalafat köyünde 9 koyunun telef olduğu, Kaşıkçıoba köyünde de 10 dönüm mısır ekili arazinin sel suları altında kaldığı belirtildi.
Hava koşullarına karşı dikkatli olunmasına karşı uyarılarda bulunulan açıklamada, "Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir." uyarısında bulunuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: