Bursa-İstanbul Deniz Ulaşımı Seferleri Yeniden Başlıyor
Bursa'nın Mudanya ilçesi ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında "tam kapanma" nedeniyle 30 Nisan'da ara verilmesinin ardından seferlerine yarın yeniden başlayacak.


Buna göre BUDO, 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla ilk seferini Mudanya'dan saat 07.00'de, İstanbul Eminönü'nden de 08.30'da yapmak üzere biletlerini satışa açtı. İDO ise Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'ndeki iskeleden gerçekleştireceği İstanbul Yenikapı'ya ilk seferlerini karşılıklı olarak saat 07.30'da yapacağını duyurdu.
Her iki firmanın genelge kapsamında olağanüstü hava şartları haricinde 1 Haziran'a kadar sokağa çıkma kısıtlanması uygulanmayan süre ve günlerde seferlerini sürdüreceği, hafta sonları ise sefer yapmayacağı bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: