Başkan Özcan, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Yönelik Saldırıları Kınadı
İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Filistinlilere saldırması Tekirdağ'da protesto edildi.


Birçok Tekirdağlı vatandaşın da hazır bulunduğu protesto mitinginde Mestan Özcan, “Sancağı düştüğü yerden inşallah biz kaldıracağız, Filistin bizim için çok kıymetli, Filistin tüm müslümanlar için özeldir”, sözlerini sarf etti.
İl Başkanı Mestan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’taki konuşmasına da atıfta bulunarak “İsrail barbarlığı zalimliğin de ötesindedir” sözlerinin ardından, “belki de bugün kıvılcımı ateşleyen ilk gece bu gece olacaktır,” dedi.
Sivil toplum örgütlerinin destek verdiği protesto mitinginde, “Kudüs’e selam, direnişe devam” sloganları atıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: