Başkan Keskin Emekli Öğretmenleri Unutmadı
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin emekli öğretmenleri unutmadı. Başkan Keskin emekli öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.


Kendi öğretmeni Mehmet Bulut’u da ziyaret eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ziyaretlere ilişkin; “Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleklerinden biri. Onlar toplumlara mimarlık ediyor, ülkelerin geleceğine yön veren nesiller yetiştiriyorlar. Hem fiziken hem manen oldukça yoğun geçen yılların ardından onları unutmadığımızı, asla unutmayacağımızı göstermek istedik. Ben öğretmenlerimi yeniden görmekten, pandemi koşullarında ellerini öpememiş olsak da saygılarımızı iletmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. En büyük arzum şudur ki; edindiğimiz meslek ile, ulaştığımız makam ile onlara gurur yaşatabilmiş olmaktır” şeklinde konuştu.
Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretler emekli öğretmenleri mutlu ederken günün hatırası olarak çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: