Anlamlı Günde Ergene’de Anlamlı Koşu ve Yürüyüş Düzenlendi
ERGENE (Çorlu Haber) - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Ergene Kent Konseyi tarafından Atatürk Koşusu ve Yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.


Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Her yıl Ergenemizde düzenlenen Atatürk Koşusu bu yıl Ergene Kent Konseyi tarafından düzenlendi. Bu güzel etkinlikte vatandaşlarımızla birlikte uzun bir yürüyüş gerçekleştirdik, etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: