Alzheimer Hastası Her Yerde Aranıyor
Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki alzheimer hastası her yerde aranıyor.


65 yaşındaki Yılmaz Ermez'in hayatından endişe eden yakınları vatandaşlardan yardım beklerken, emniyet ekipleri tarafından da arama başlatıldı. Yaşlı adamın kısa sürede bulunması için çaba harcanıyor. Alzheimer hastası Yılmaz Ermez'i görenlerin 05424526746 numaralı telefona veya emniyet ekiplerine bildirilmeleri istendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: