Uygulama Yapan Jandarma Ekiplerinin Motosikletlerine Çarptı Kaçarken Kaza Yaptı! 4 Yaralı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin motosikletine çarparak kaçan sürücü, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaranırken jandarma ekiplerinden kaçan sürücünün alkollü olduğu ve sürücü belgesine daha önce alkollü araç kullanmadan dolayı el konulduğu ortaya çıktı.

Olay, Çorlu ilçesi Türkgücü Mahallesi Türkgücü 1. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorlu İlçe Jandarma ekipleri Türkgücü-Yeniçiftlik karayolu üzerinde uygulama yaptığı sırada O.H.S. yönetimindeki 39 AAC 302 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin dur ihtarına uymayan sürücü kaçarken jandarma ekiplerine ait olan 2 motosiklete de çarparak zarar verdi. Kaçmaya devam eden O.H.S. Çorlu istikametine seyir halinde olan İ.K. yönetimindeki 34 BA 4997 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle İ.K. yönetimindeki otomobil tahıl deposu olarak kullanılan depoya dalarken, O.H.S. yönetimindeki otomobil ise duvara çarparak durabildi. Meydana gelen kazada araçlar hurdaya dönerken, sürücülerin yanı sıra araçlarda bulunan G.K. ve Ç.E. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerinden kaçan O.H.S.’nin yapılan alkol kontrollerinde yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu ve sürücü belgesine ise daha önce alkollü araç kullanmadan dolayı el konulduğu öğrenildi. Sürücü O.H.S. hakkında adli işlem başlatıldı.