İşçi Servisi İle Panelvan Kafa Kafaya Çarpıştı, 2 Ölü 9 Yaralı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde panelvan araç ile işçi minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 9 kişi yaralandı.

Olay, Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi çırak bayırı üzeri tank nizamiye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen ve işçileri taşıyan 59 S 1550 servis, Ergene istikametine seyir halinde olan Mehmet Değirmenci yönetimindeki 59 B 4450 plakalı panelvan ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Mehmet Değirmenci ile araçtaki Refik Erkan Yedek ağır yaralanırken işçi servisinde bulunan 9 işçi yaralandı.

Diğer sürücülerine haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde Değirmenci ve Yedek’in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi ile ilçede bulunan özel hastanelere sevk edildi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Mehmet Değirmenci ve Refik Erkan Yedek’in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kısmen trafiğe kapanan yol araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaza ile ilgili Tekirdağ Valiliği tarafından basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, “Çorlu ilçemizde sabah saatlerinde yaşanan, 1 işçi servisinin de karıştığı trafik kazasına iki vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 9 vatandaşımız yaralanmış olup konu ile ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.