Bu Neyin Hırsı? Evden Konuşmak İçin Çağırdıkları Kızı Yere Yatırıp Tekmelediler

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 10. sınıf lise öğrencisi bir grup kız evinden konuşmak için çağırdıkları N.N.C.'yi yere yatırarak dakikalarca darp etti. Kızlarının yüzüne acımazca tekme atıldığını öğrenen aile liseli gruptan karakola giderek şikayetçi oldu.

Olay, 31 Mayıs tarihinde Çorlu ilçesi Nusratiye Mahallesi Alagül Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı okulda öğrenim gören 10. Sınıf öğrencilerinden S.K., C.C., C.S. ve A.Y. daha önceden aralandı sözlü tartışma yaşadıkları N.N.C.’nin yaşadığı apartmana gitti. C.C. ve S.K. yukarı çıkarak kapıyı açan anneye N.N.C.’nin sınıf arkadaşları olduklarını ve kendisi ile görüşmek için aşağıda beklediklerini söyledi. Bunun üzerine annesinin izni ile aşağı inen N.N.C. 5 kişilik bir grubun kendisini beklediğini gördü. Kısa süre aralarında geçen konuşmanın ardından S.K.’nin kuzeni E.K., N.N.C.’yi saçından tutarak yere yatırdı. E.K. ve S.K., N.N.C.’nin yüzüne ve vücudunun çeşitli bölgelerine acımasızca tekme attı. 5 kişilik grupta bulunan diğer öğrenciler ise N.N.C.’ye hakaret ederek darp edilmesini soğuk kanlılıkla izledi. O anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Dakikalarca darp edilen N.N.C. olayı ailesine anlatmasının ardından karakola giderek E.K., S.K., C.C., C.S. ve olay anında video görüntü aldığı iddia edilen A.Y.’den şikayetçi oldu. Olayda serçe parmağı kıran N.N.C.’nin yüzü ve vücudunda morluklar oluştuğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.